Sådan kan du give gaver til Kirken ved Søerne

Kirken Ved Søernes vision er "En mere for Jesus". Vi ønsker, at mennesker i Silkeborg skal møde Jesus gennem vores kirke. Derfor har vi brug for din hjælp også økonomisk til blandt andet:

- At aflønne en præst
- Kørselspenge til prædikanter
- Lys, vand og varme
- Husleje

Vi er alle forskellige steder i vores liv både menneskeligt og økonomisk, men Kirken ved Søerne ønsker at være en kirke for alle, uanset hvem du er. Derfor må ingen føle, at de ikke kan komme i kirken af økonomiske årsager. Men vi vil gøre opmærksom på, at vi har brug for penge. Vi vil derfor opfordre dig til at give det, som Gud minder dig om; såvel i tid som penge.

Informationsfolder

Giv dig Rig!

Ligesom vi er forskellige steder i livet, er der også forskellige måder at give på. Se forslag i hæftet: "Hvordan kan jeg støtte økonomisk".

Kirken ved Søernes konto nr.: 7116 1068508

Kontaktperson vedrørende økonomi: