Puppen
Kirken ved Søerne og LM samarbejder omkring legestuen Puppen. Legestuen Puppen er for børn i alderen 0-3 år i følge med en voksen. Vi har åbent tirsdag og torsdag kl. 9.30-12.00 i LM-Huset på Nylandsvej 72 i Silkeborg.

Formålet med legestuen er at give børnene nogle sunde og gode oplevelser i samværet med andre børn omkring fri leg og aktiviteter. Foruden leg og aktiviteter, ser vi det som et vigtigt formål at fortælle børnene om bibelens budskab, hvilket sker gennem sange og enkel bibelfortælling.

Pris pr. måned kr. 50,00 / 100,00 for henholdsvis 1 eller 2 dage pr. uge.

Hvis du har lyst til at besøge os, er du velkommen til at kontakte Ruth Vatne Rasmussen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sommerfuglen
Kirken ved Søerne og LM samarbejder omkring legestuen Sommerfuglen. Legestuen Sommerfuglen er for børn i alderen 3-6 år. Vi har åbent onsdag kl. 9.30-12.00 i LM-Huset på Nylandsvej 72 i Silkeborg

Formålet med legestuen er at give børnene nogle sunde og gode oplevelser i samværet med andre børn omkring fri leg og aktiviteter. Foruden leg og aktiviteter ser vi det som et vigtigt formål at fortælle børnene om bibelens budskab, hvilket sker gennem sange og enkel bibelfortælling.

Pris pr. måned kr. 110,00.

Hvis du har lyst til at besøge os, er du velkommen til at kontakte Ruth Vatne Rasmussen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.