Kirken ved Søerne er andet og meget mere end en ugentlig gudstjeneste!
I Kirken ved Søerne vil vi gerne tilbyde, at alle kan få lov til at være med i et mindre fællesskab, hvor man kan dele tro og liv med hinanden. Håbet er, at alle kan være med i et fællesskab blandt mennesker, hvor de føler sig værdsat, elsket og hjulpet. Tanken bag DNA grupperne er, at vi tror, de små fællesskaber er en vigtig del af menighedslivet, men også et redskab til at nå Kirkens vision om én mere for Jesus. Alle er derved velkomne. Mangler du et fællesskab, hvor tro og liv er kernen, eller har du lyst til at høre lidt mere om Jesus, men syntes det er svært at sætte benene i Kirken, så er DNA måske et oplagt valg for dig.

Det lyder måske stort og flot, men det handler egentlig bare om f.eks.:
- at besøge/invitere hinanden
- at hjælpe hinanden med praktiske ting
- at tage på tur sammen
- at spise sammen
- at leve med i hinandens liv via mails, sms, telefon, facebook m.m.

Hvad kan du forvente af gruppen?
- at I sammen finder ud af, hvad I vil med gruppen og hvilke behov I hver især har.
- at der er en gruppeleder, som superviseres af kirkens ledelse.

Forventninger til dig
- at du deltager og bidrager med det og den du er.

Har du lyst til at være med i en DNA-gruppe kan du henvende dig til:

Hanna Kaas Dalgaard

Markus Krøier