Børneklubben i LM-Huset, Silkeborg
Kirken ved Søerne og LM samarbejder omkring børneklubben i Silkeborg.
HVEM? For piger og drenge fra 4 - 10 år
HVOR? I LM-Huset på Nylandsvej 72 (bag Nordvestbadet)
HVORNÅR? Torsdage fra kl. 16.30 - 17.45
HVAD? Fortællinger fra bibelen, sang, aktiviteter både ude og inde. Vi hygger os hver gang med en lille forfriskning.

Datoer for børneklubben

Forældre-bageliste

Børneklubben i Voel
Kirken ved Søerne og LM samarbejder omkring børneklubben i Voel. Børneklubben er for børn i alderen 4 - 10 år. Vi mødes fredag kl. 16.30-17.45 på Toftegårdsvej 7, Voel, 8600 Silkeborg. Vi begynder hver gang med saft og kage. Herefter hører vi bibelhistorie og afslutter med en leg.

Vi glæder os til at se dig!