I Kirken ved Søerne har vi et lovsangsband, som primært bliver brugt til at krydre Gudstjenesterne med sang og musik.
Bandet består af klaver, akkustisk og elektrisk guitar, bas, trommer, sangere og tværfløjte.
Der er indtil flere musikere på hvert instrument, så det er ikke et fast band, men der er plads til udskiftning, og nye er altid velkomne. Det, at der er flere musikere til samme instrument, gør også, at bandmedlemmerne ikke nødvendigvis behøver at medvirke hver eneste søndag.

Søndagens band mødes onsdag aften fra kl. 19-21.30 og øver søndagens program igennem. Derudover mødes bandet en time inden gudstjenestestart og øver igen.

I bandet gennemgår vi ofte sangteksterne, så vi er klar over, hvad budskabet i sangene er, og dermed kan formidle det videre til gudstjenesterne. Derudover beder vi sammen.

Hvis du er interesseret i sang og musik og gerne vil høre mere om lovsangsbandet, er du meget velkommen til at kontakte lovsangsleder:

Mette Reuss Andersen